سلام
بحث ویروسی بودن فایل که هم شما نشون دادید هم هرکسی بخواد میتونه Scan کنه
ولی بحث اعتماد های دیگه ای پیش میاد
مثلا اسنپ ویروسی نداره برنامش ولی وقتی هک شد کلی اطلاعات در خطر بودن
یک اینکه میخواستم بدونم آیا اطلاعاتی حتی در سطح اینکه مثلا من وارد نرم افزار شدم ذخیره میشه آیا یا خیر؟
و اینکه میخواستم راجب امنیت کد ها بدونم
مثلا اگه یک کدی لیک بشه و صاحب کد نخواد هرجایی تو هر سروری باشه شما کاری انجام میدین یا اجازه ی استفاده ی اون رو به همه میدین؟
و آیا کد ها ایمن میمون؟ یعنی من به عنوان صاحب سرور میتونم اعتماد کنم؟
در جواب این مورد بهتره لیست اطلاعاتی که VMP از شما ذخیره میکنه رو براتون شفاف کنم :
اطلاعات سخت افزار کامپیوتر شما که این اطلاعات برای بهبود سیستم بن و token identifier
پلیر ها استفاده میشه.(توجه کنید که این مورد به صورت هش شده در دیتابیس ذخیره میشود, این مورد مشابه تمام آنتی چیت های دیگه هستش) + آخرین آیپی آدرس شما
زمان آخرین باری که VMP رو باز کردید
دیسکورد آیدی شما(که این مورد جهت دسترسی سرور مورد نظر به دیسکورد آیدی شما هستش) که این مورد هم با تایید کاربر انجام میشه.
که این 3 مورد حتی در صورت پابلیک شدن هم خطری ندارند.
بزودی یک TOS برای تعیین قوانین راجب این مورد نوشته میشه.
آرتفیکت سرور VMP هیچ فرایند بک آپ یا آپلودی روی اسکریپت های شما انجام نمیده.(جهت بررسی این مورد میتونید از HTTP Debugger استفاده کنید).
و اینکه در آینده قصد اوپن سورس کردن پروژه رو داریم که طبعا این شبه ها با توجه به این مورد کمتر خواهد شد.
درسته این اطلاعات خیلی حساس نیستن و اونقدر مشکلی نداره ، اوپن سورس کردنش خیلی بهتره مثل فایوم و اعتماد ها بیشتر میشه
و یک چیز دیگه میخواستم بدونم شرایطی برای همکاری برای vmp هست؟
چون من هم c++ بلدم هم زبون هایه پر کاربرد رو بلدم
و ایده هایی برای بهتر شدن دارم که اگه امکانش هست تو ویس دیسکورد باهم حرف بزنیم
نمیدونم خبر دارید یا نه ولی یه سری شایعه ها پخش شده درباره ی اینکه وی ام پی با سیستم پلیر ها ماین انجام میده . میدونم خیلی مسخره به نظر میاد ولی دیدم چند نفری توی کامنت ویدیو های یوتیوب که یه سری استریمر دارن وی ام پی رو معرفی میکنن،میان و میگن که :وی ام پی ریختم و سی پی یوم سوخت . یا اینکه وی ام پی با دسترسیه بد افزار هاش به سیستم پلیر ، ماین انجام میده و و و.
@Hamidreza ممنون میشیم جواب این سوال کامل و واضح بدید که پلیر ها خیالشون از این بابت راحت باشه و بدون استرس اقدام به نصب وی ام پی کنند چون بنده هم یه سری حرف ها در این مورد شنیدم
چند نفر گفتن که به دیتابیس شما دسترسی پیدا
کردن و توکن دیسکورد و تمام پسورد های که در مرورگر سیو شده و خیلی از چیز های دیگر به دیتا بیس منتقل میشه و هیچ رمز نگاری یا هش نمیشه دوست دارم جوابت رو ببینم و این چیزی که گفتم ویدیوش هست اگه خواستی بگو بفرستم