بیرون پریدن بی دلیل از همه سرور ها

بازی رو از کجا دانلود کردید؟(دقت کنید بازی رو حتما باید از vmp.ir یا steam، epic games دانلود کرده باشید)
از سایت خودتون دان کردم

ورژن ویندوز:10
مشخصات سیستم:رم8-گرافیک یک گیگ–cpui5-3330
فایل کرش دامپ(با کلیک کردن روی Save information موقع کرش میتونید سیو کنید):
کرش ریپورت ایدی(report IDs در صفحه کرش):

بخش مهم
**مشکل شما چیست؟**تازه بازیو نصب کردم و هر سروری که میرم بعد از ورود به سرور بدون هیچ اروری پرت میشم بیرون
**برای رفع مشکل چه تلاش هایی کردید؟**همه کارایی که گفتین کردم ولی باز درست بشو نیست
اسکرین شات از ارور(درصورت وجود):
**چه کاری کردید که به این مشکل بر خوردید؟**هیچکار
**در چه سروری به این مشکل خوردید؟**همه سرور ها

خب برادر الان من اخرین فایلی که خطا داده چیکار کنم؟؟ بیشتر توضیح بده

برو تو فایل های وی ام پی فولدر log طبق همون ویدیو که ادمین فرستاد. اونجا آخرین و جدیدترین فایل لاگ رو بردار و آپلودش کن تو یه سایتی بعد لینکشو بزار اینجا تا ببینن

برادر تو خودت از سایت vmp بازی رو نصب کردی اورد برات؟

آره من از سایت خودش دانلود کردم. ببین هر کاری که فکر کنی کردم ولی حل نشد مشکلم…

من 50 خط اخر لاگ رو دادم هوش مصنوعی بعد تحلیل گفت اسکریپت های سرور مشکل داردند

این لینک ها کار نمیکنن

میشه یه کمک بدید
link : https://www.mediafire.com/file/1zzymz7xz3yowfe/CitizenFX_log_2025-04-20T185704.log/file

in marahel ro anjam bedid

سلام وقت بخیر

من هم تا امروز مشکلی نداشتم ولی امروز یه دفعه بازی بسته شد و دیگه هر سروری میرم بدون ارور میپره بیرون
اینم فایل لاگ:
http://icecream.me/37d689361a8cb5a0bea4a9ab3ac2d033

ممنون میشم کمک کنید هرکاری کردم نشد.آپدیت درایور کارت گرافیک،نصب دوباره لانچر،ریستارت سیستم،تنظیمات مختلف و …

داداش هیچکی جواب نمیده با گیم خدافظی کن

سلام بعد چند هفته اوکی کردمش
برای من مشکل با بستن Msi Afterburner و RivaTuner حل شدش
مثل اینکه هم فایوم هم وی ام پی بعضی وقتا با این دوتا نرم افزار مشکل پیدا میکنن مثل بعضی از گیما از جمله سی اس که مچ استارت نمیشه.

اینو امتحان کنید حتما اگه از این دوتا نرم افزار استفاده میکنید و همیشه بازه براتون

image

درود عزیز GPU شما عملا پاسخی نمیده درایور ها رو اپدیت کنید و از نرم افزار های جانبی هم طبق گفته دیگر دوستان استفاده نکنین

منم این مشکلو دارم درست نمیشه همه کار هم انجام دادم