مشکل ارور 404 داریم ههمون....دوستان زیر این پست انقدر کامنت بزارید تا بالاخره ببینن و درستش کنن...البته میدونیم که براشون مهم نیست

لطفا قبل از ساخت تاپیک خود از تاپیک سوالات و مشکلات متداول دیدن کنید

سوالات :
بازی رو از کجا دانلود کردید؟(دقت کنید بازی رو حتما باید از vmp.ir یا steam، epic games دانلود کرده باشید)

بازی رو بیشترمون از سایت خودتون دانلود کردیم نسخه VMP

ورژن ویندوز:

11
مشخصات سیستم:

ram 32 … gpu 3070 8gb… cpu 7700x

فایل کرش دامپ(با کلیک کردن روی Save information موقع کرش میتونید سیو کنید):

بله سیو میشه
کرش ریپورت ایدی(report IDs در صفحه کرش):

ارور updating vmp کد 404

بخش مهم
مشکل شما چیست؟

بعد از کلیک روی فایل نصب مقداری از فایل دانلود میشه و قطع میشه و یه پوشه به اسم Vmp.aa ساخته میشه بعد از این هر چقدر روی فایل vmp کلیک میکنیم ارور 404 میاد.

https://cdn.imgurl.ir/uploads/p203629_Screenshot_2026-05-05_155221.png

برای رفع مشکل چه تلاش هایی کردید؟

نت عوض کردیم / فایل آپدیت شده آنتی چیت رو جایگزین کردیم / فایل دانلود شده سالم هم از دوستان گرفتیم جایگزین کردیم / اسپم هم کردیم اما مشکل برطرف نشد

اسکرین شات از ارور(درصورت وجود): https://s8.uupload.ir/files/screenshot_2026-05-05_155221_85h6.png

چه کاری کردید که به این مشکل بر خوردید؟

بعد از کلیک روی فایل نصبی vmp فایل 300 مگ دانلود شد و قطع شد بعد اینکه دوباره روی فایل vmp کلیک میکنیم این ارور میاد..
در چه سروری به این مشکل خوردید؟

vmp بالا نمیاد که بخوایم به سروری وصل بشیم یا نشیم

لطفا این مشکل رو حل کنید تا همه بتونیم بازی کنیم.

2 Likes

please fix it

2 Likes

اگر حلش کنن که عالی میشه

1 Like

Az Dishab Injoori Shode Har Kari Ham Kardam Dorost Nashode Fixesh Konid Lotfan

حس میکنم این یه ارور جدیدیه ک خودشونم نمیدونن چجوری حل میشه وگرنه این همه ادم راه حل میخوان

اقا سلام بچه هایی که این مشکل رو دارن وقتی یه بار وی ام پی رو باز میکنید و این ارور میاد براتون ارور رو نبندین و بزارید باز باشع بعد شما برید دوباره رو وی ام پی کلیک کنید اوکی میشه وقتی اوکی کردید مسیر بازی رو دادید ارور رو ببندید تمام

1 Like

من همین کارو کردم دوباره یه ارور جدید میاد

این ارور مال بعد از این کاریه که گفتی… یعنی دقیقا منم همینکاری که گفتی رو انجام دادم یه مقدار دانلود زد و دیگه درست نشد هر چقدرم روش میزنم یه ارور دیگه میاد

dorost nemishe az dishab injorie 1000bar net va … ro test kardam baz nashod moshkel az khodeshone ba sistem 3 ta az dostam ham test kardam baz in erroro mide VMP fixxxxx konnnnnn hij kas nemitone chon ba seta sistem jadid ham test kardam baz in erroro mide az (diroz injorieeeeee)

fekr konam halesh nakonan chon dige ahamiat nemidan

1 Like

inam ke javabeto dade bote va alan in moshkel bra kasani ke VPM ro dobare mikhan bendazan ya taze mindazan shode baid hal beshe VMP fixx kon

harki rafte bege ba vpn ya dns rafte?

residegi konidddddd

اقا همه این مشکلو دارن حلش کنید این ارور خیلی حیاتی چون ممبر وی ام پی بالا نمیره تا فردا مشکلو حل کنیددددددددد اونقدر کامنت بزارید تا رسیدگی کننننننننن

1 Like

با همه چی رفتم حتی نتا رو هم دست کرای اینا کردم نرفت با سه نا سیستم دوستام هم میخواسستن بیان وی ام پی این ارور رو داد هگانیه باید تا فردا درستش کننن

to in oza koftim baiam VMP ianam injori shod alan ham seta dostam v khodasm ba in error ro darim ongadr minivisam ya VMP ta farda hal kone ya ta keibordam beshkaneeeere

hal shod azizan age kasi hanoz in moshkelo dare in link fix

manam hamine

با این کار ارور رفع میشه ولی متاسفانه ارور من حل نمیشه CURLcode35

https://www.aparat.com/v/xez263m برای من درست شد شما هم ببینید