فایل کرش دامپ(با کلیک کردن روی Save information موقع کرش میتونید سیو کنید): اصلا فقط بسته میشه و ارور نمیده که بخوام کپی کنم
کرش ریپورت ایدی(report IDs در صفحه کرش):
بخش مهم مشکل شما چیست؟
مشکل من اینه که وقتی میزنم وی ام پی باز شه یک ثانیه صفحه لودش میاد و زود بسته میشه بدون هیچ اروری ، این مشکل هم بعد دو ماه بازی کردن پیش اومد برای رفع مشکل چه تلاش هایی کردید؟
خیلی کارا ، با نت های مختلف تست کردم ، جی تی ای رو پاک کردم و از اول نصب کردم ، حدودا 10 بار وی ام پی رو پاک کردم و از اول نصب کردم و یک هفتس که درگیرم ، فایل انتی چیت رو هم اول از سایت شما تست کردم و نشد و از فایلای رفیقامم گرفتم و تست کردم ولی هیچی به هیچی
فقط یه چند باری باز شد و وقتی زدم برم توی سرور گفت که باید لانچر ریستارت شه تا بتونی بری توی این سرور و خودش که ریستارت شد و باز نشد
اسکرین شات از ارور(درصورت وجود): گفتم دیگه یه چند باری اون اولا همون ارور معروف انتی چیت رو میداد ولی الان حتی ارور هم نمیده و یهو بسته میشه همه چی چه کاری کردید که به این مشکل بر خوردید؟ هیچی والا زندگی عادیمو داشتم میکردم که یهویی کلا بسته شد در چه سروری به این مشکل خوردید؟
توی سرور مدوسا پلی میدادم ولی خب صد ربطی به سرور نداره
نمیتونستم فایل تکست اپلود کنم مجبور شدم اینجوری زیپش کنم
این دوتاشم یه فایل هستن که یکش لینک کوتاهه که اگه مستقیم دان نشد از سایتش بتونی بزنی
با نت فیبر که کلا دانلود نمیشه اون 2 گیگ اول لانچر ، نت رو کردمش ایرانسل و اون 2 گیگ که دانلود شد اون ارور معروفه واسه انتی چیت رو داد که یه چند تا فایل داشتم که اونارو جایگزین کردم و هی هی همون ارور میداد که یهویی مثل قبل شد و بدون ارور بسته میشد که فایل لاگشو واست گذاشتم
دیگه واقعا خسته شدم نزدیک 2 هفتس که نتونستم پلی بدم و هر روز هم یه کاری دارم میکنم که نمیشه اصلا
اگه امکانش هست لطفا توی بله به ایدی س زیر پیام بده که بتونم برات شیر کنم و هرکاری بگی انجام بدم فقط درست شه
mts_commando