کلا وی ام پی باز نمیشه و ارور هم نمیده

سوالات :
بازی رو از کجا دانلود کردید؟(دقت کنید بازی رو حتما باید از vmp.ir یا steam، epic games دانلود کرده باشید)
از همین سایت دانلود کردم همه چیو

ورژن ویندوز: ویندوز 10 ، 64 بیت
مشخصات سیستم: رم 32 ، سی پی یو کور آی فایو 12400اف ، گرافیک ار تی ایکس 2060

فایل کرش دامپ(با کلیک کردن روی Save information موقع کرش میتونید سیو کنید): اصلا فقط بسته میشه و ارور نمیده که بخوام کپی کنم
کرش ریپورت ایدی(report IDs در صفحه کرش):

بخش مهم
مشکل شما چیست؟
مشکل من اینه که وقتی میزنم وی ام پی باز شه یک ثانیه صفحه لودش میاد و زود بسته میشه بدون هیچ اروری ، این مشکل هم بعد دو ماه بازی کردن پیش اومد

برای رفع مشکل چه تلاش هایی کردید؟
خیلی کارا ، با نت های مختلف تست کردم ، جی تی ای رو پاک کردم و از اول نصب کردم ، حدودا 10 بار وی ام پی رو پاک کردم و از اول نصب کردم و یک هفتس که درگیرم ، فایل انتی چیت رو هم اول از سایت شما تست کردم و نشد و از فایلای رفیقامم گرفتم و تست کردم ولی هیچی به هیچی
فقط یه چند باری باز شد و وقتی زدم برم توی سرور گفت که باید لانچر ریستارت شه تا بتونی بری توی این سرور و خودش که ریستارت شد و باز نشد

اسکرین شات از ارور(درصورت وجود): گفتم دیگه یه چند باری اون اولا همون ارور معروف انتی چیت رو میداد ولی الان حتی ارور هم نمیده و یهو بسته میشه همه چی
چه کاری کردید که به این مشکل بر خوردید؟ هیچی والا زندگی عادیمو داشتم میکردم که یهویی کلا بسته شد
در چه سروری به این مشکل خوردید؟
توی سرور مدوسا پلی میدادم ولی خب صد ربطی به سرور نداره

2 Likes

manam hamin moshkelo daram lotfan peygiri konid

1 Like

این تاپیک رو مطالعه کنید

سپس فایل رو روی پیام بنده ریپلی بزنید

MainThrd/ File: C:\GitLab-Runner\builds\vmp-vmp-0\code\client\shared\Hooking.Patterns.h, Line: 125
[ 69454] [b3258_DumpServ] 1816/ Process crash captured. Crash dialog content:
[ 69454] [b3258_DumpServ] 1816/ Assertion failure: m_matches.size() == expected
[ 69454] [b3258_DumpServ] 1816/ File: C:\GitLab-Runner\builds\vmp-vmp-0\code\client\shared\Hooking.Patterns.h, Line: 125
ارور من اینه میشه کمک کنید؟

https://s17.uupload.ir/files/commandooo/CitizenFX_log_2026-03-14T175042.zip

https://my.uupload.ir/dl/6E9gQ92L

نمیتونستم فایل تکست اپلود کنم مجبور شدم اینجوری زیپش کنم
این دوتاشم یه فایل هستن که یکش لینک کوتاهه که اگه مستقیم دان نشد از سایتش بتونی بزنی
با نت فیبر که کلا دانلود نمیشه اون 2 گیگ اول لانچر ، نت رو کردمش ایرانسل و اون 2 گیگ که دانلود شد اون ارور معروفه واسه انتی چیت رو داد که یه چند تا فایل داشتم که اونارو جایگزین کردم و هی هی همون ارور میداد که یهویی مثل قبل شد و بدون ارور بسته میشد که فایل لاگشو واست گذاشتم
دیگه واقعا خسته شدم نزدیک 2 هفتس که نتونستم پلی بدم و هر روز هم یه کاری دارم میکنم که نمیشه اصلا
اگه امکانش هست لطفا توی بله به ایدی س زیر پیام بده که بتونم برات شیر کنم و هرکاری بگی انجام بدم فقط درست شه
mts_commando

عرض ادب
مشکلتون از اینترنت هستش
باید با اینترنت های دیگه تست کنید مشکل حل میشه مشکلی از سمت سرور های وی ام پی نیست

[ 26359] [b3258_GameProc] MainThrd/ CitizenFX Steam child starting - command line: “D:. VMP\1\VMP.app\data/cache/subprocess/VMP_b3258_GameProcess.exe”
[ 26359] [b3258_GameProc] MainThrd/ hello from “D:. VMP\1\VMP.app\data/cache/subprocess/VMP_b3258_GameProcess.exe”
[ 26437] [b3258_GameProc] 13660/ Error: Security #3
[ 26437] [b3258_GameProc] 13660/