فایده نداره
نشد یک پیام بده 09056118656
من این کارو هم کردم ولی درست نشد
با این راه حل فیکس شد
ماهم هم نظر هستیم و حمایت میکینم @VMPSupport
اقا این رو ما جایگذین کردیم ده بار انجام دادین باز نمیشه @VMPSupport
درود
ادعایی که شما در رابطه با آف کردن سرور و نابود کردن آرپی ها مطرح کردید بی اساس هست . به این نشان که آنتی چیت صرفا وظیفه بررسی فایل های استفاده شده از سمت کاربر رو داره و در صورت مشاهده مغایرت در کد هایی که از سمت کاربر اعمال میشه یک سری وظایف از پیش تعیین شده مثل ارسال گزارش و بن کردن کاربر رو انجام میده .
پس این مورد ادعای شما در باب آف شدن سرور و نابود شدن آرپی … کاملا امکان پذیر نیست کماکان در پلتفرم Fivem که پتفرم مادر VMP شناخته میشه شما نیاز به نصب و اجرای هیچ آنتی چیت خارج از سرور ها ندارید و خود سرور ها با توجه به ساختارشون در مقاطعی از کد ها لاگ هایی اعمال میکنن و با توجه به اون لاگ ها ، یک به اصطلاح آنتی چیت رو برای سرور خودشون تدارک میبینن
استفاده از ایزی آنتی چیت کماکان باعث میشه برخی از چیت های موجود بلا استفاده باشند اما ما همچنان شاهد استفاده از چیت های بروز توسط کاربران هستیم که ایزی انتی چیت هیچ گونه قابلیت اجرایی در مقابل اون ها نداره و در این مقطع زمانی با توجه به شرایط حال و محدودیت ها بر روی اینترنت کاربران ، این آنتی چیت هیچ برتری ای برای بازیکنان ایجاد نمیکنه و بلعکس تا به امروز باعث ایجاد مشکلات پیاپی شده
با اعمال آپدیت از سمت VMP تمامی فایل ها بازنویسی میشوند
تو این چندروز بالای 10 تا ایزی انتی چیت متفاوت تست کردم اما بی فایده بوده لطفا این مشکل رو برطرف کنید یا راه حلی برای ما بزارید
اقا یکی فایل EAC بزاره الان یک هفته هست کار نمیکنن برام
in ravesh ba in file javbgo nist ![]()