من اول ارور EAC داشتم که شما این فایل رو گزاشتید و مشکل EAC حل شد و وارد وی ام پی شدم اما هر سروری میخام برم میگه استیم شما پیدا نشد حتی استیم هم بستم سیستم هم ریستارت دادم یعنی کلا استیمم باز نکردم اما ارور داد و حتی استیمم که باز کردم تو صفحه Attemp گیر میکنه بخش لودینگ
اول ارور انتی چیت میداد و کلا وی ام پی باز نمیشد اما این فایلی که گزاشتید رو جایگزین کردم وی ام پی باز شد مشکل حل شد اما الان تو هیچ سروری نمیتونم برم در چه سروری به این مشکل خوردید؟
دقیقا من هم همین مشکلو دارم اولش ارور انتی چیت میداد با فایل انتی چیت اوکی شد بعد بازی باز میشد درجا بسته میشد نت عوض کردم درست شد ولی موقع جوین سرور میگه استیم باز نیست یا استیم هگز شما پیدا نشد با استیم میام توی صفحه ارتباط با استیم گیر میکنه مشکل چیه
برادر مشکل اینه که بدون استیم میری میگه استیم یافت نشد یا میگه استیم هگز پیدا نشد با استیم میری که میری گیر میکنن ری استارت کردم ۱۰۰ بار هم باز کردم بستم باز کردم بستم درست نمیشه راه حلی نداره؟ نمیشه از طریق اکانت سانست با شماره وارد شد؟ @amoomamad و
سجان جان اینم ریکورد دی ان اس ندارم انتی ویروسم خاموشه استیم باز کردم تست کردم نشد باز کردم بستم بدون استیم باز کردم نشد از صبحه دارم تلاش میکنم جان من یه راه حل بده 3 روزه به دیوار خیره شدم بار اولمم نیست تو سانست @sajjad
moshkele man ine ke game ro delete kardam fekr kardam ok mishe re don konam vali alan harkari mikonam don nmishe download aval ro mikone vaghti mire downloade dovom 5199.40 mb hichi jelo nmire in ro chikar mishe kard ? @VMPSupport