ارور رفع نشدنی facliet لطفا پیگیری کنید

در صورتی که تاپیکتون رو با فرمت زیر نسازید، تاپیک بسته و پاسخ داده نخواهد شد

برای دریافت پاسخ حتما سوالات زیر رو پر کنید و این متن و متن بالارو پاک کنید

لطفا قبل از ساخت تاپیک خود از تاپیک سوالات و مشکلات متداول دیدن کنید

سوالات :
az khod site vmpبازی رو از کجا دانلود کردید؟(دقت کنید بازی رو حتما باید از vmp.ir یا steam، epic games دانلود کرده باشید)

ورژن ویندوز:11
مشخصات سیستم:asus tuf gaming a15
فایل کرش دامپ(با کلیک کردن روی Save information موقع کرش میتونید سیو کنید):
کرش ریپورت ایدی(report IDs در صفحه کرش):

بخش مهم
مشکل شما چیست؟ تو بازی میام ارور faclet not found میده
برای رفع مشکل چه تلاش هایی کردید؟ همه کار بازی رو پاک کردم نصب کردم خود فیسلیت از بیخ پاک کردم سکیوربوت روشن کردم و به اقای احمد پیام دادم گفت سکیوربوت رو روشن کن کردم دیگه پاسخگو نبود و جالبش اینجاس فوکس رو دانلود میکنم تیک دوتاش میاد تو بازی کار نمیکنه
**اسکرین شات از ارور(درصورت وجود):**https://biaupload.com/do.php?imgf=org-1aa94d5e9e301.png
چه کاری کردید که به این مشکل بر خوردید؟ قبلا برام کار میکرد وقتی بازی حذف و نصب کردم دیگه درست نشد
در چه سروری به این مشکل خوردید؟ sunset

dorood core error ommoman be dalil adam dastresi baraye verify anticheat ba server hast
ba net haye dige ya dns ha check konid etela bedid

سلام دی ان اس میزنم اصلا بازی نمیاد اروری هم که میده تو سایت چک کردم دیدم گفتید اگه دی ان اس زدید پاک کنید و حتی با وی پی ان هم تغیر نکغیر نکرد خواهشا کمک کنید خیلی کارم فوری هست پیگیری کنید باتشکروخسته نباشید به اعضای تیم هلپر وی ام پی

dorood bale axar doostan baraye estefade az discord dns mizanan baraye hamin migim ke bedoon dns ham test konin
ama error core 99% be dalil in hast ke face it ba server haye khodesh connect nemishe

الان من چیکار کنم اصلا دی ان اس میزنم بازی بالا نمیاد تنها راهم اینه که دی ان اس نزنم خواهشا پیگیری کنید:(

dorood baresi eshe etela midan farda pm bezarid yadavari konin aziz mamnoon

سلام و خسته نباشید گفتید پیام بدم تا پیگیری کنید باتشکر و خسته نباشید از مجموعه وی ام پی

درود وقت بخیر
به ترتبیب زیر عمل کنین بایستی فیکس بشه
1.کاملا فیس ایت رو پاک کنین و سیستم رو ری استارت کنین
2. از طریق VMP یا سایت فیس ایت
رو نصب کنین مثل آموزش و صبر کنید 2 بار اپدیت میکنه
و سیستم رو ری استارت کنین
وقتی پیغام از سمت فیس ایت اومد
3. بعد از ری استارت فیس ایت رو بار کنید تا یک صفحه که داخل کادر نوشته LOGIN with faceit براتون به نمایش در بیاد
4. vmp رو باز کنین

هعی این روش دقیق کار هایی که گفتید انجام دادم نشد میگم که من زمانی که فوکس رو دانلود میکنم تیک اکتیو دوتاش میاد خب بعد میرم تو بازی علامت فوکس هم به مدت 3 یا 4 ثانیه میاد من احساس میکنم مشکل از فوکس هست خواهشا پیگیری کنید 2 ماه هست درگیر این ارورم

ویندوز دفندر همچی خاموش هست تروخدا کمک کنید حداقل اگه میتونید بیاید یه روز با انی دیسک چک کنید خواهشااااااااااااااا

درود وقت بخیر
ببینید مشل از فاکس و فیس ایت نمیتونه باشه چند صد نفر دارن در حال حاضر استفاده میکنن شما لطفا ویدیو یا عکس از ارور دریافتی بفرستید
به همراه لاگ ارور آموزش پیدا کردن خطا در زمان بسته شدن VMP بدون خطای خاصی

https://biaupload.com/do.php?imgf=org-63cbd3fbfacb1.png این عکس لاگ فقط چرا 120 تا هست برای دوستم 15 تا هست یا برای شما4 تا هست باتشکر

اینم عکس ارور دقت کنید زمانی که فاکس چی میریزم همون پایین ارور کور میده ولی چلوی دوتاش میزنه اکتیو

ممنون میشم پیگیری کنید

جهت یاد اوری :slight_smile:

خواهشا کمک کنید من 2 ماه هست درگیر این ارور هستم

مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید
1- نصب فیس ایت (از تنظیمات وی ام پی یا سایت فیس ایت)
2- لانچ آنتی چیت فیس ایت (2 بار آپدیت می کنه سپس می زنه سیستم را ریست کنید)
3- بعد از ریست شدن سیستم یکبار دیگه فیس ایت را باز کنید تا متنی مشابه عکس به شما نمایش دهد

4- سیستم را ریست کنید و وی ام پی را باز کنید

https://biaupload.com/do.php?imgf=org-ad0fa87ab8a91.png ارور عوض نشد ولی یه چیز جدید اومده بجای کور همون کور هم میاد الان این داره میگه متصل نشد به سرور چیکار کنم

ایراد از نت هست عزیز