در صورتی که تاپیکتون رو با فرمت زیر نسازید، تاپیک بسته و پاسخ داده نخواهد شد
برای دریافت پاسخ حتما سوالات زیر رو پر کنید و این متن و متن بالارو پاک کنید
سوالات :
بازی رو از کجا دانلود کردید؟(دقت کنید بازی رو حتما باید از vmp.ir یا steam، epic games دانلود کرده باشید)
Epic Games
ورژن ویندوز: Win 10
مشخصات سیستم: Core i7 6 Nvidia 4 G Ram 16
فایل کرش دامپ(با کلیک کردن روی Save information موقع کرش میتونید سیو کنید):
کرش ریپورت ایدی(report IDs در صفحه کرش):
بخش مهم
مشکل شما چیست؟ Vaghti Mikham Be server Sun Set Brm Error 3095 MIde Va Restart Mikne VMP Ro Bad Baz Nemishe Bayad Bayd Bbndi Az Aval Baz Kni
برای رفع مشکل چه تلاش هایی کردید؟
اسکرین شات از ارور(درصورت وجود): https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۴۱۲۲۷_۱۴۲۸۱۸_hl2b.jpg
چه کاری کردید که به این مشکل بر خوردید؟ Avalin Bare
در چه سروری به این مشکل خوردید؟ Hame Server Ha Test Kardm Har Server Ha Matnesh ine Code sh Farg Mikne Masaln Bara SunSet 3095
dorood baraye vvoroood be server ha agar mshkeli hast ba staff server hamahng konid
baraye SunSet e pv AmirAli pm bedid time hozor dar voice hamahang beshe
dorod aziz tebgh error ersali shoma
dar screen shot
bazi ro baysti update konid
dar hal hazer build sunsett 3095 hast

گیم تو اپیک گیمز اخرین اپدیتشه از یا از جی تی ای دانلودر اپدیت کنم ؟؟؟؟؟
بازی رو هم از اپیک گیمز اخرین اپدیت کردم هم امدم از جی تی ای دانلود وی ام پی 2 گیگ هم اونجا اپدیت کردم بازم نمیره تو سرور همون ارور میده لطفا سریع تر راهنمایی کنید یک هفته اس اسیر این ارور هام
3095چجوری بیلد وی ام پی رو به تغییر بدم
Chera Kasi Javab Nemide >??? ALAN Mn Moshkel Build VMP Darm Be Sv Connect Nemishe
***با سلام دوستان مشکل بیلد وی ام پی با کمک منیجر سرور سانست امیر علی بصورت زیر حل حل شد ***
روی وی ام پی راست کلیک کنید بعد
***VMP Application Data ***
***فایل vmp.ini ***
باز کنید اول چک کنید مسیر فایل جی تی ای درست باشه بعد اون پاینن نوشته
***SavedBuildNumber ***
***که مربوط به بیلده برای پیوستن به سان ست باید روی 3095 باشه اگه غیر این بود پاک کنید و 3095 بزنید بعد ctrl + s ***
***بزنید تا سیو شه ***
مشکل بیلد برطرف شد
1 Like
سلام داداش
مال من کلا اونSavedBuildNumber رو نداشت
خودم اد کردم ولی وقتی وارد لانچر میشدم کلا کرش میکرد
باید چیکار کنم
salam gta shoma update va verify shode?
bale update hast ama verify ro motevajeh nashodam
emroz Gtav Game Downloader toye vmp data ro test krdm 5gb file download mikhast ke download shd va vaghti baz check kardam hameye file ha ok bodan vali bazam moshekl vojod dasht
moshekl ine ke vared vmp misham, miznm roye sunset server va bad connect be servero miznm
badesh mige bayad 3095 baseh game version va Taiid miare
Taiid ro miznam va launcher baste mishe, bad khodkar baz mishe va vared launcher mishe ama bad az 5sanie crash mishe
amirali_ctnl discord pm bedid
1 Like