سوالات :
Steam بازی رو از کجا دانلود کردید؟(دقت کنید بازی رو حتما باید از vmp.ir یا steam، epic games دانلود کرده باشید)
ورژن ویندوز: 11
مشخصات سیستم: i5 13400f - rtx 3070 rog - 32 5800mhz - 2t ssd
فایل کرش دامپ(با کلیک کردن روی Save information موقع کرش میتونید سیو کنید):
کرش ریپورت ایدی(report IDs در صفحه کرش):
بخش مهم مشکل شما چیست؟ error 30004 برای رفع مشکل چه تلاش هایی کردید؟ 12تا انتی جیت جداگونه ریختم - اینترنت عوض کردم - با دی ان اس و بدون دی ان اس امتحان کردم - پوشه انتی جیت داخل خوده وی ام پی رو پاک کردم و دوباره خودش دانلود کرد - صبر کردم شاید با گذر زمان درست شه xD اسکرین شات از ارور(درصورت وجود):https://s8.uupload.ir/files/screenshot_(21)_ejsc.png چه کاری کردید که به این مشکل بر خوردید؟ crash کرد گیم و تو لانج بعدی این مشکل به وجود اومد در چه سروری به این مشکل خوردید؟ sunset
Khodm halesh kardam ba in ravesh soali bod beporsid komaketon mikonm.
1.aval az hame ba ye internet dg emtehan konid shayad dorost beshe. age fix nashod edame bedid marahelo!
2. dokme Windows va R ro bezanid tosh benevisid cmd va toye cmd in neveshte ro varde konid: ipconfig /flushdns
داداش ممنون برای من فعلا کار کرد ولی احتمال زیاد دوباره ببندم بازش کنم به ارور بر میخورم به زور وصل میشه اصلا کافیه یه فایل کار کنه دوباره سری بعد باز کنم خراب میشه نهایت یه روز کار کنن واسم لطفا به گذاشتن این فایلا ادامه بده چون کار میکنن