at ros-patches-five.dll + 5F089 caused VMP to stop working. A crash report is being uploaded to the Vmp developers.

at ros-patches-five.dll + 5F089 caused VMP to stop working. A crash report is being uploaded to the Vmp developers.

درود من وی ام پی رو از قبل داشتم و رو درایو E ریخته بودمش ویندوزو عوض کردم ب این مشکل بر خوردم حذف کردم هم VMP هم Rockstar Gameluncher هم راکستار سوشال کلاب.

با این حال که اینا همرو از اول ریختم باز هم همین ارور رو میده تمام نسخه های c++ نصب کردم runtime pack نصب کردم directx هم نصب کردم ولی اوکی نشد اگر کسی بلده راهنمایی کنه ممنون میشم.

1 Like

منم همین مشکل رو دارم

1 Like

az emroz bemanm ino dade

age tonestid file dll ro dakhel vmp application be antivirus beshnasid va file dll ro az dostaneton begirid ya dobare vmp ro hazf va nasb konid ta dll ke antivirus mikhad hazf kone new beshe va shenakhte she آموزش رفع خطا فایل مخرب یا پاک شدن فایل ها توسط آنتی ویروس - #2 inam amozeshesh

in yeki az moshkelati bod ke mitonest baes in error beshe

kardam nashod

manam hamin eror ro daram

برای من هم اینطوری شده

منم همین مشکل رو دارم اگر میشه یکی راهنمایی کنه

تونستی راه حلی براش پیدا کنید اگر تونستی به ما هم بگو ممنون میشم

درود و وقت بخیر
برای رفع ارور؛ باید برید به محلی که وی ام پی رو نصب کردید سپس به پوشه VMP Application Data
و بعد پوشه GameDownloader
VMPGameDownloader رو اجرا می کنید
محل بازی GTA رو بهش میگید تا نواقص بازی رو دانلود کنه
امیدوارم مشکلتون حل شده باشه

منم همین مشکل رو دارم

داداش سلام میگم اومدم کاری رو که گفتی انجام بدم بعد این میگه که باید 115 گیگ دانلود کنی چجوریه ؟

@staff

داداش من این کارو کردم و دیگ اجازه نمیده دوباره اینجوری کنم و باز هم همین ارور رو میده

@ArMiN_SiLeNcE

این آیدی تلگرام منه کسایی که وصل میشن به وی ام پی و میتونن بازی کنن به این آیدی ممنون میشم پیام بدین یه کمک کنید ماهم بازی کنیم :heart:

درود مجدد
من هم ارور رز پچ رو داشتم فقط همین کار رو کردم درست شد
دیگه نمی دونم مشکل چیه
شرمنده

داداش مطمنی فقط همینکارو کردی؟
همون ارور رو داشتی؟
من هم انجام دادم نشد