راه حل موقت Your identifiers do not match any admin registered on txAdmin.

راه حل موقت ارور Your identifiers do not match any admin registered on txAdmin. If you are registered on txAdmin, go to Admin Manager and make sure your identifiers are saved

Screenshot 2024-11-19 173633
چند روز پیش درخواست کمک کردم از دوستان برای این مشکل که باعث میشد وقتی داخل بازی میخواستم وارد تی ایکس ادمین شم این خطا رو میداد که بعد از اپدیت جدید کلاینت اینطوری شد برای من حالا نمیدونم دوستان دیگه ای همین مشکل رو داشتن یا نه اما تا به حال هیچ جوابی نگرفتم و تا اون موقعه چند بار هم کلاینت رو حذف و نصب کردم هم سرور با ارتیفکت های جدید ساختم اما هیچکدوم از اینها مشکل رو برطرف نکرد حتی در فایل server.cfg هم

add_principal identifier.steam:110000xxxxxxxx group.admin

اضافه کردم اما راه حل جوابگو نبود خواستم ببینم مشکل دقیقا از کجاس یه اسکریپت ساده نوشتم که ادنتیفایر هایی که ازکلاینت میگیره رو برمیگردونه تو ترمینال نشون بده همینجا هم آپلود میکنم میتونید بزارید توی پوشه ریسورستون و این رو ادد کنید به فایل server.cfg
ensure identifier_debug
fxmanifest.lua (170 Bytes)
server.lua (304 Bytes)
بزارید تو پوشه identifier_debug
و بعد از ران کردن سرور و وارد شدن از طریق کلاینت VMP تو ترمینال اینو دیدم

که ظاهرا حداقل برای من فقط استیم و لایسنس رو برمیگردوند و با سیستم ها و کاربر های دیگه توی شبکه ی محلی وارد شدم هنوز فقط این دوتا رو برمیگردوند که راه حلش اینه که یکی از این دوتا رو به عنوان ایدنتیفایر ادمین جایگزین ایدنتیفایر VMP کنیم که توی تی ایکس ادمین چنین قابلیتی وجود نداره و برای اینکار توی پوشه txData باید فایل admins.json رو باز کنید که با کدی مثل این روبرو میشید قبل از تغییر هرچیزی بک اپ بگیرید از این فایل

[
  {
    "$schema": 1,
    "name": "my_name",
    "master": true,
    "password_hash": "passwordhash",
    "providers": {
      "citizenfx": {
        "id": "han_km",
        "identifier": "vmp:0000",
        "data": {
          "nameid": "0000",
          "name": "my_name",
          "profile": null
        }
      }
    },
    "permissions": []
  },
  }
]

توجه داشته باشید تمام اطلاعات داخل این تغییر دادم برای حفظ حریم خصوصی و باید زمانی ادیت بشه که سرور خاموشه وگرنه کار نمیکنه
بعد از باز کردن فایل ایدنتیفایر vmp:0000 رو جایگزین لایسنس یا استیمتون کنید که برای من موقت گذاشتم روی استیم که به این شکله steam:000000000000000 بعد از اون nameid رو که 0000 با عدد بعد steam: که 000000000000000 جایگزین کنید سیو رو بزنید و سرور رو دوباره ران کنید بعد از اون باید پنل تی ایکس باز شه مثل این

و به دلیل این نوشتم راه حل موقت اینه که یکسری مشکلات رو همراه داره مثلا به دلیلی که هنوز نمیدونم تلپورت و نوکلیپ از طریق تی ایکس ادمین از کار افتاده و باید برای اون کار از کامند هایی مثل /tpm یا /noclip استفاده کنید

دوستان توجه داشته باشید من یک هفته س وارد حوزه ران کردن سرور شدم این مشکل شاید برای خیلی هاتون جزیی و پیش پا افتاده باشه اما بعد از چند روز از کسی جوابی نگرفتم خودم دنبال راه حل گشتم در صورتی راه حل بهتری دارید بزارید زیر پست که آپدیت کنم