سلام دوستان واسه ورود به وی ام پی همه کاری انجام دادم و الان مشکل جدید خوردم و اونم اینه که در لانچ اولیه میگه ورود به سیستم با استیم در حالی که من استیمم باز هست و انلاین هستش و مشکلی از وصل شدن به استیم ندارم کسی راه حل این مورد رو میدونه؟
مشتی وی ام پی تو وضعیت زیر ساختش CDN کلا قرمزه خطاشو اگه ببینی برا همه هم اینطوره شاید فردا و اینا درست شه ولی امیدوارم زودتر درست شه
مشتی ربطی نداره باید از استیم جی تی ای رو ببنده برای کسانی که گیم رو خریدن از استیم بیشترشون اینطوریه
مشتی برا همه اینطوریه اینی که زده331 پلیر باگه کم هم نمیشه بیشتر هم نمیشه حتی شب هم بشه اینطوریه ( چون شب بیشتر میشه و میان )
ولی در کل امیدوارم زود فیکس بشه
vmp به مشگل خورده از تعداد پلیر و سرور همش چون خیلی سرعت اینترنت بد شده فشار آورده به وی ام پی کار نمیکنه آپدیتم داده که ارور میده
درسته دمتگرم مشکلم حل شد
سلام عزیزم من مشکل استیم داشتم مثل شما این کار رو کردم درست شد امید وارد شما هم مشکلتون حل بشه
استیم رو باز کن و برو توی Library بعد پایین سمت چپ روی گزینه Add a Game بزن بعد بزن روی Add a Non-Steam Game بعد یه منو برات باز میشه بعد اون پایین منو نوشته Browse… بعد روی جایی که vmp هست رو بزن اونجایی که gta هست نه اونجایی که لانچر vmp هست بزن بعد توی Library استیمت سرچ کن vmp بعد روش بزن روی گزینه play بزن
امیدوارم مشکلت درست بشه عزیزم