بررسی امنیتی کلاینت VMP

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه و این تاپیک من توی انجمن بمونه و حذف نشه
من داخل سرور دیسکورد هم تیکت دادم ولی متاسفانه تیکت بسته شد و اصلا مشکلی نیست

من یه برنامه نویس ساده با سابقه معمولیم
و بعد از بررسی حاشیه های جالب با موضوع بد اف زار بودن کلاینت بازیتون یعنی VMP
دیدم به معنای واقعی یک سری از افراد سودجو دارن بازارشونو گرم میکنن و خیلی راحت این کلاینت رو بدون هیچ مدرک و سندی نقض میکنن

منم تصمیم گرفتم واقعا حقیقت رو بفهمم پس با استفاده از تجربه و سوادی که داشتم اومدم کاملا رفتار و رشته های این کلاینت رو روی سیستم خودم بررسی کردم
شاید من هر یک سال یک بار وارد این بازی بشم ولی واسم مهمه که پروژه ایرانی به این کاملی چقدر قراره هیت بشه و مورد انتقاد قرار بگیره و در کنارش از همه مهم تر چقدر این انتقاد ها درسته و چقدر غلطه
تنها دلیلمم یک علاقه خودم بود و کاملا داوطلبانه انجام شد
و دوست ندارم واقعا افراد سودجو و کلاهبرداری که همه از سابقشون خبر دارن بخوان انقدر راحت نظر بدن!

منم تصمیم گرفتم یک ویدیو یک ساعته عملی تکنیکی بگیرم که کاملا نرم افزار کلاینت وی ام پی رو به صورت داینامیک و استاتیک آنالیز کردم و تقریبا تمام کارایی که میکنه رو متوجه شدم و نتیجه گیری هم کردم
که توی یوتیوب هست میتونین ببینید و کاملا هم به علمتون اضافه میشه چون مناسب هر کسی هست به طور خیلی واضح توضیح داده شده
https://youtu.be/jQkzzGGkvZU
همچنین یه ریپورت کامل به صورت پی دی اف آماده کردم از این گزارش امنیتی که دوست دارم اون هم ببینید

باز هم تکرار میکنم دلیلم یک علاقه شخصی و دوم جلو گیری از سو استفاده آدم های نادرست که واقعا حقشون نیست و بهشون نمیرسه بخوان انقدر راحت و بدون مدرک ترس رو به وجود پلیر های ایرانی بندازن!!! اما من اینجام تا با مدرک بگم با خیال راحت بازی کنید :slight_smile:
در آخر امیدوارم مدیران انجمن حمایت کنن حداقل کمی تا این ویدیو دست به دست بشه و همون چند درصدی هم که شک دارن شکشون برطرف بشه

اینم آیدی دیسکوردم جهت ارتباط اگر نیاز داشتین سوالی کنید :
bad.b
همچنین آیدی تلگرامم اگر نظری پیشنهادی بود : @HEX_AA

1 Like