مشکل باز کردن VMP

من توی بار کردن بازی به مشکل ناگهانی خوردم. بدون هیچ تغییری در سیستم وی ام پی دیگه برام باز نمیشه. بار اول که باز میکنم صفحه لودینگ و گر شدن درصد و .. توی صفحه کوچیک وسط صفحه میاد ولی بعدش مینویسه waiting for game … و بعدش دیگه هیچ اتفاقی نمیافته و همون پنجره کوچیک هم میره و دیگه با اجرا کردن دوباره هم اتفاقی نمیافته مگه اینکه برم از تسک منیجر کلا وی ام پی رو ببندم و دوباره همین تکرار میشه.

حتی یکبار هم کلا وی ام پی رو حذف کردم و دوباره نصب کردم باز هم همین مشکل رو دارم.

نسخه قانونی بازی رو دارم و الان بدون مشکل میتونم قانونی جی تی ای آنلاین رو با همین فایل بازی کنم ولی وی ام پی باز نمیشه

بازی نسخه اپیک گیمز و اپدیت هست. ویندوز 11 دارم

1 Like

دوستان یه کمکی بکنید؟ یه راهنمایی یه ایده؟؟؟

ببین باید بری داخل یه درایو دیگه توی ویندوزت یه پوشه بسازی به اسم vmp
بعدش باید فایل دانلودی vmp.exe
رو بریزی داخل بعدش بازش کنی و شروع بشه به دانلود بعدش اوکی میشی

اینکه فایل دانلود vmp.exe رو کجا بذاری چه اهمیتی داره؟
من دانلود کردم توی درایو F گذاشتم و نصبش کردم بازم رفت توی c:/user/appdata/local/vmp دیگه
گفتم پاک کردم و دوباره نصب کردم و اتفاقی نیافتاد

از این مسیر vmp.exe رو برداشتم بردم یه درایو دیگه
دوباره فایل ها رو دانلود کردم و دوباره همون مشکل!
تا waitning for game … میره و بعدش هیچی

البته چند تا پروسس vmp.exe vmpsubprosecc و .. باز میمونه و باید دستی اند تسک بکنمشون تا دوباره بشه وی ام رو ران کرد و وگرنه اونا باز باشه با ران کردن هیچ اتفاقی نمیافته

https://pasted.ir/b9dad9/
https://sharetext.io/l3lfe63y
اینم لینک اخرین فایل لاگ CitizenFX_log

داخل فایل محل اجرای بازی رو C:\Program Files\Rockstar Games\Games\Grand Theft Auto V
زده ولی بازی من توی درایو D هست.
البته خب vmp اولش محل نصب رو میپرسه و چک میکنه بقیه فایل ها رو دانلود میکنه

واقعا پشتیبانی افتضاحه
ینی هیچ نظری ندارید؟

فایوام بدون هیچ مشکلی باز میشه برام. ولی وی ام پی نه

راهی پیدا نکردی

درست نشد

یه چیز خیلی جالب اینه که من همین نصب وی ام پی رو که روی سیستمم اجرا نمیشه
کامل پوشه اش رو کپی کردم با فایل های بازی
همه رو منتقل کردم به هارد اکسترنالم
و هارد رو زدن به لپ تاپم و روی همون هارد وی ام پی رو توی همون هارد اکسترنال اجراش کردم و بدون هیچ مشکلی اجرا شد
یعنی اصلا فایل ها هیچ مشکلی ندارن و اینترنت مشکل نداره و دی ان اس مشکل نداره و هیچی مشکل نداره
فقط روی سیستمم اجرا نمیشه به دلایل نامعلوم:/