مشکل باز نشدن vmp و پاک شدن فایل exe از روی دسکتاپ

درود وقت بخیر
من دیشب جی تی ای وی رو از خود سایت دانلود کردم و لانچر رو هم نصب کردم بار اول که 200 خورده ای مگ دانلود داشت انجام شد جایی که جی تی ای وی رو هم گذاشته بودم رو بهش دادم اینم قبلش بگم که محل نصب لانچر رو هم درست کردم بعد خواستم وارد یه سرور بشم دانلود سرور تموم شد انتی چیت اومد بالا و رفت بعد لودینگ وی ام پی اومد و بسته شد و دیگه باز هم نشدش بار بعدی که خواستم لانچر رو باز کنم اپ دیت لانچر تا میخواد شروع بشه صفحه‌اش سفید میشه و کامل بسته میشه این رو هم اضافه کنم که بعد از اولین بار که من وارد لانچر شدم فایل exe گیم توی دسکتاپم بودش ولی بعدش به کل پاک شد و من همش دارم روی اون لانچری که از سایت دانلود کردم وارد وی ام پی میشم

salam vaght bekheyr ta hal shodan in moshkel lotfan vmp ro pin to task bar konid

سلام و درود اصلا نمیشه روش کلیک میکنم صفحه‌اش میاد از نوار سفید یکم میره جلو بعد همه چیز از کار میوفته پیش اومده حتی از تسک منیجر هم بستمش ولی باز روی سیستم باز بوده

من وی ام پی رو کلا پاک کردم و دوباره دانلودش کردم و فایلشو درست کردم گذاشتم تو درایو دیگه بعد بجای اینکه از روی خود برنامه کلیک کنم تا باز بشه از توی خود گوگل بازش کردم و الان داره دانلود میکنه

من یه بار دیگه نصبش کردم گذاشتم قشنگ باید بالا بعد اینکه وارد لانچر شد پینش کردم فعلا که اوکیه

سرور سان ستو دانلود کردم و دیگه بالا نمیاد شد مثل روز اولش باز

درود عزیز vpm رو وقتی باز کردید
در نوار ابزار پایین pin to taskbar کنید