درود ببخشید من یک مشکلی دارم توی نصب انتی چیت فاکس دارم موقع نصب یه اروری میده که از چند نفر پرسیدم مثل اینکه مربوط میشه به تنظیمات سورس بوت توی بوت منو اما مادربورد من قدیمیه و سورس بوت رو کلا نداره فقط مادربورد های uefi اگه اشتباه نکنم دارن که مادربورد من نداره میخواستم بدونم راهی هست بتونم انتی چیت رو نصب کنم یا باید کلا بیخیالش بشم
- قدیمی بودن مادربرد (Legacy BIOS)
- بعضی مادربوردهای قدیمیتر Secure Boot رو اصلاً ندارن. این قابلیت فقط روی مادربوردهایی با UEFI وجود داره.
- اگه مادربوردت خیلی قدیمیه و فقط Legacy BIOS داره، امکان فعالکردن Secure Boot نیست.
- بوت مود روی Legacy تنظیم شده
- حتی اگه مادربورد UEFI داشته باشه، وقتی بوت مود روی Legacy/CSM باشه، گزینه Secure Boot نشون داده نمیشه.
- باید وارد BIOS بشی → دنبال گزینهای مثل Boot Mode، CSM Support یا UEFI/Legacy بگردی و بذاری روی UEFI Only. بعد ریستارت کنی، معمولاً Secure Boot ظاهر میشه.
- نیاز به آپدیت BIOS
- بعضی مادربوردها Secure Boot رو توی نسخههای جدید BIOS اضافه کردن. ممکنه با آپدیت BIOS گزینه برات بیاد.
- فاکتور سختافزاری
- علاوه بر Secure Boot، برای FaceIT معمولاً نیاز به TPM 2.0 هم هست (مثل شرایط ویندوز 11). اون رو هم باید توی BIOS فعال کنی (گزینهای مثل PTT یا fTPM).
اپدیت کردم uefi شد ولی مادربورد من مال نسل های اول uefi هست و مثل اینکه بعد ها سورس بوت بهش اضافه شده الان که اضافه نشده چیکار کنم
miporsam ama agar ke nabashe karish nemishe kard
farda pm bedid yadavari konid
Secur Boot برام فعاله
ولی چیزی اصلا به اسم TPM2.0 وجود نداره
اگر نباشه باید چه کنیم؟ تو سانست به مشکل خوردیم نه تیری میتونیم بزنیم نه کار دیگه ای میشه کرد
درود اگر که نباشه متاسفانه کاری نمیشه کرد