بسته شدن لانچر (خواهشا جواب بدید)

در صورتی که تاپیکتون رو با فرمت زیر نسازید، تاپیک بسته و پاسخ داده نخواهد شد

برای دریافت پاسخ حتما سوالات زیر رو پر کنید و این متن و متن بالارو پاک کنید

لطفا قبل از ساخت تاپیک خود از تاپیک سوالات و مشکلات متداول دیدن کنید

سوالات :
بازی رو از کجا دانلود کردید؟(دقت کنید بازی رو حتما باید از vmp.ir یا steam، epic games دانلود کرده باشید)
از سایت خودتون هم دان کردم
ورژن ویندوز: 10پرو
مشخصات سیستم 3060تی ای 13400 اف 16 گیگ هم رم
فایل کرش دامپ(با کلیک کردن روی Save information موقع کرش میتونید سیو کنید): صفحه بعد 100 درصد شدن انتی چیت بدون هیچ اروری بسته میشه
کرش ریپورت ایدی(report IDs در صفحه کرش):

بخش مهم
مشکل شما چیست؟
برای رفع مشکل چه تلاش هایی کردید؟ همه کار دی ان اس زدم وس پی ان زدم سیستم رو ری استارت کردم نتمو عوض کردم هیچ فرقی هم نکرد
اسکرین شات از ارور(درصورت وجود):نداره
چه کاری کردید که به این مشکل بر خوردید؟هیچی تو گیم بودم انداخت بیرون از دیروز هرکاری کردم هم اوکی نشد
در چه سروری به این مشکل خوردید؟ سانست بودم کرش کرد
از دیروز که وسط بازی کرش کردم دیگه نمیتونم وارد وی ام پی بشم یا ارور #1 میده یا ارور سکیوریتی #5 یا اصلا ارور نمیده، اخه چه وعضشه هیچکس هم که پاسخگو نیس به خدا همه کار کردم هیچی که به هیچی الان مشکلم اینه که بدون هیچ اروری انتی چیت بسته میشه

1 Like

az mno 3 ta az bache ha dige hamine

والا هیچکس هم یه راه درست نمیزاره جلوی پای ادم، @Hamidreza

ببین این مشکلاتو همه داریم و نمیتونم کاری کنیم مشکل نه از لانچره نه از تو مشکل از اینترنت و دولته که نمیتونم مثل آدم پلی بدیم @oppenheimer

اگر از Msi afterburner و Rivatunner استفاده میکنین اینارو موقع اجرای لانچر ببندید ممکنه باعث کرش بشن.
برای من اینطوری مشکلم برطرف شد.

حل نشد

دوست منم همین مشکلو داره
انگاری که بازیی که داخل سایت هست مشکل داره و باید از دانلودر خود لانچر دانلود کنی
البته من بازی رو خریده داشتم دادم بهش درست شد ولی باز نمیدونم
اگه کسی از دوستات بازی رو خریده داره فقط بازی رو از استیمش دانلود کن