در صورتی که تاپیکتون رو با فرمت زیر نسازید، تاپیک بسته و پاسخ داده نخواهد شد
برای دریافت پاسخ حتما سوالات زیر رو پر کنید و این متن و متن بالارو پاک کنید
لطفا قبل از ساخت تاپیک خود از تاپیک سوالات و مشکلات متداول دیدن کنید
سوالات :
بازی رو از کجا دانلود کردید؟(دقت کنید بازی رو حتما باید از vmp.ir یا steam، epic games دانلود کرده باشید) Steam
ورژن ویندوز: Last Version Of Windows 11 24H2
مشخصات سیستم: Core i3 12100, B660M-A WiFi D4, 2x8GB 3200MT’s, GTX 1660 Super, Samsung 980 1TB, GP600A-GED,
فایل کرش دامپ(با کلیک کردن روی Save information موقع کرش میتونید سیو کنید): مشکل کرش ندارم
کرش ریپورت ایدی(report IDs در صفحه کرش): مشکل کرش ندارم
بخش مهم
مشکل شما چیست؟
در حین بازی به طور متوسط 100 فریم میگیرم و هر 10-12 ثانیه با مشکل افت فریم لحظه ای و به دنبال آن فریز شدن به مدت نیم ثانیه ( اذیت کنندست و غیر قابل پلی دادن ) مواجه میشم. در حالت آفلاین و گیم های
دیگه اصلا مشکلی نداشتم
تنظیمات بازی بین های و وری های، ، آنتی الاسینگ و تنظیمات پیشرفته خاموش، رزولوشن 2560*1440
Full Screen 100Hz
برای رفع مشکل چه تلاش هایی کردید؟
تمام تنظیمات گرافیکی مختلف اعم از الترا, های و حتی تمام نرمال و انواع رزولوشن رو تست کردم، بازی رو در حالت ویندوز مود و فول اسکرین اجرا کردم، وی سینک رو در تمام حالات روشن، هالف و خاموش گذاشتم، رفرش ریت رو از 100 به 75 و 60 تغییر دادم، به طور خلاصه با فریم بسیار پایین و بسیار بالا امتحان کردم ( حتی سینک بازی با فریم 30 ) اما مشکل همچنان پا برجا بود. تمامی درایور های سیستم و بایوس مادربرد آخرین آپدیت رو دارن ( درایور های قدیمی تر کارت گرافیک و همینطور بایوس قدیمی تر هم تست کردم ) و هیچ برنامه یا بازی غیر از استیم و وی ام پی باز نیست، با نرم افزار افتربرنر مصرف و دمای قطعات به ویژه سی پی یو رو چک کردم که تماما نرمال بود و تنها مورد غیر عادی افت فریم لحظه ای شدید بود که منجر به فریز شدن لحظه ای بازی میشد. بازی و لانچر رو به طور کامل حذف و مجددا نصب کردم، ویندوز رو دوباره نصب کردم، با ویندوز دیفندر سیستم رو اسکن کردم… تمام پیش نیاز های بازی نصب و آپدیت هستن: آخرین ورژن مایکروسافت ویژوال سی++، نت فریم ورک و …
اسکرین شات از ارور(درصورت وجود):
اروری ندارم
https://s33.picofile.com/file/8484139376/VMP_IRAN_Sunset_RP_2025_04_28_21_56_27.mp4.html
ریکورد مشکل فریز شدن
چه کاری کردید که به این مشکل بر خوردید؟
از زمان نصب و ورود به بازی این مشکل بود و هست
در چه سروری به این مشکل خوردید؟
Sunset Rp