پشتیبانی در به داغون وی ام پی

در صورتی که تاپیکتون رو با فرمت زیر نسازید، تاپیک بسته و پاسخ داده نخواهد شد

برای دریافت پاسخ حتما سوالات زیر رو پر کنید و این متن و متن بالارو پاک کنید

لطفا قبل از ساخت تاپیک خود از تاپیک سوالات و مشکلات متداول دیدن کنید

سوالات :
بازی رو از کجا دانلود کردید؟(دقت کنید بازی رو حتما باید از vmp.ir یا steam، epic games دانلود کرده باشید)

ورژن ویندوز:
مشخصات سیستم:
فایل کرش دامپ(با کلیک کردن روی Save information موقع کرش میتونید سیو کنید):
کرش ریپورت ایدی(report IDs در صفحه کرش):

بخش مهم
مشکل شما چیست؟
برای رفع مشکل چه تلاش هایی کردید؟
اسکرین شات از ارور(درصورت وجود):
چه کاری کردید که به این مشکل بر خوردید؟
**در چه سروری به این مشکل خوردید؟

مشکل اینجاست 300 نفر گفتم با اینکه استیم شون انلاینه باز مشکل شناسایی نشدن استیم توی وی ام پی رو دارن من فایوم کانکت میشم وی ام پی نمیشم جالبه xD
بعد نهایتا پشتیبانی : به سرور مد نظر بگید برسی کنن
مشکل وی ام پی هست باید بریم به اونر سرورا تیکت بدیم بعد توی خود دیسکورد وی ام پی یه بخش تیکت درست نکردن که اقااا بیاید مشکل هاتون رو اونجا بگید توی فروم باید پست بزاریم اقایون عشق شون کشید جواب بدن نکشید جواب ندن
زیر نصف بیشتر پست ها پلیر به پلیر داره راهنمایی میکنه این پشتیبانی وی ام پی کجاست من نمیدونم شما میدونید؟**

1 Like

Dorud bar shoma
Darsoarti ke moshkel az samt vmp bashe baraye hame hastesh dost aziz
in platform dare mizbanie chandin hezar nafar ro mikone yani agar moshkeli bashe dar sanie be gosh ma mirese
vaghti faghat in moshkel ro shoma darid , ya hadeghal migim dar khsus server khasi in moshkel ro darid 2 rahe hal vojod dare
1 : vmp ton ro mojdad nasb knid ( agar baghie ok hastan va shoma moshkel darid )
2 : ba poshtibani server mad nazar dar ertebat bashid
shoma tavasvoreton az support vmp in hastesh ke bre ba owner server bshine toye voice va moshkelat ro hal kne?
in masale marbut be owner va dev haye on server marbote hast , masoliatie ke ghabul kardan va bayad pish bbrnsh
vmp va support vmp hichgone dastresi ezafe ii be source haye server ha nadarn
sepas az gozaresh shoma.

داداش منو و کلی از رفیقام این مشکلو خوردن تیکت نمیدن فقط این مشکل از وی ام پیه

به جای این کارا شما هم سعی کنید درستش کنید فقط یکی دوتا نیستن این مشکلو خوردن!

dadash age az samt vmp nist chera hamzaman balay 50 nafar ba haqm in moshkel ro khordan nakone maraz darim?

moshkel az vmp e manam haminam steam connect nemishe

Dakhel kodom server in moshkel ro darid?

hame sv ha

مشکل اینه که استیم شناخته نمیشه تو وی ام پی چون که از وقتی نتا ملی شد شما اومدین وی ام پی رو تغییر دادین که نیازی به استیم نداشته باشه در صورتی که قبل از ملی شدن نت اوکی بود الان باید برگردونین به حالت قبلی

Dorud
kesi vmp ro taghir nadade dost aziz..
serfan server ha eghdam be jaygozini moshakhase haye shoma kardan
baraye etelaat bishtar mitonid in topic ro motalee knid

agar dar server sunset in moshkel ro darid dakhel site sunrp.ir ticket ersal knid
agar server haye dige moshkeli dashte bashan aval owner hashun ba ma dar ertebat khahand bud ( agar az samt vmp bashe ) na inke player haro bfrstn , be in jahat ma migim moshkel az samt shomast
ba team modiriati server marbote dar ertebat bashid

وقتی نمیدونین دقیقا چند نفر این مشکل رو دارن من چی بگم والا
فقط منم؟
دوست عزیز پست این همه ادم رو ندیدی؟

بعدم میگید اونر سرورا یه حرکتی زدن دور زدن این مشکل رو خوب اوکی پابلیک کنید راه حل این مشکل رو تا بقیه اونرام استفاده کنن مام بتونیم وصل بشیم به بقیه سرورا

اقا من بن شدم سین میزنین جواب نمیدید دشمن نیستیم که خوب جواب بدید

عزیز من شما خودت یه ویندوز عوض کن سعی کن جوین سرور بدی بفهمی مشکل ما چیه هیچ کاری نمیکنید فقط میگید نه مشکل از سروراس
این همه یه کلاینت اینطوری ساختید یبارم واسه پلیراتون ارزش قاعل شید و یه زحمتی بکشید

1 Like

فکر نمیکنید که باید اینو پیگیری کنید؟ پلیرا دارن خودشون سعی میکنن راه حل بسازن بعد شما نشستین فقط یه متنو کپی پیست میکنید

rah hal feli app vmp fagat app ro pak konid jadid berizid baz nakonid berid to steam vmp ro toy steam add konid steam kamel bebandid vpn khob roshan konid age nadarid begid wireguard bedam beehton bad steam ro baz konid az dakhel steam vmp ro launch konid ba vpn berid to server age nashod fagat sync she ba steam onja bezane dary vmp bazi mikoni vmp ro mibandi bad vpn khamosh steam ke connect shod vmp ro baz mikoni miri to game

یا وی ام پی رو ببندید یا واسه پلیر ارزش قاعل باشید لانچرتون دوتا پلیر گرفته فکر نکنید چیز بزرگی هستید