این پیام به تمامی صاحبان سرور و کامیونیتی است !
تصور کنید سروری را ران کردید و روی اون چندین ماه وقت،انرژی و سرمایه صرف کردید
بعد از نا کجا آباد یکی اسم سرور و برند شما سعی کند بدزدد
شما چه حسی دارید ؟
شاید بگین به پلتفرم چه ربطی داره وی ام پی چیکارست ؟
اینجاش مهمه
وی ام پی به همچین انسان هایی اجازه کار میدهد و تلاشی برای جلو گیری از رفتار این گونه افراد نمیکند
سرور جوکر سیتی
دقیقا به همین مشکل خورده و وی ام پی بابت این موضوع هیچ کاری نمیکند
حالا سوالی که هست
ایا اولین بار هست که این اتفاق می افتد ؟
معلومه که نه
مثلا لاوسیتی
زمانی بود 3 تا لاوسیتی روی وی ام پی ران بود و هر کدوم 20 تا پلیر داشت
اینجاست که میشه فهمید وی ام پی شعور مخاطب براش ارزشی نداره و فقط برای سود شخصی داره این کامیونیتی رو میبره جلو
پس اگر سروری دارید یا به سروری علاقه دارید
این متن رو به وی ام پی برسونید تا جواب اون رو هم بدونیم
1 Like
درود
بنده هم موافق هستم و سر این موضوع خیلی ناراحت هستم
و خیلی این مشکل بد هست که بیان سورس بدزدن و یا اتک به سرور بدن این کار خیلی خیلی بده و اصلا به شدت حال نمیده دیگه الان بنده 2 ساله که وی ام پی رو دارم قدیم ها بهتر بود 70 تا بیشتر سرور نبود الان 260 تا هم هست خب اخه خود وی ام پی انقدر پلیر نداره داره ها ولی خیلی هاشون سرور های بزرگ هستن مثل سانست و سالواتور و مدوسا این ها بیشتر میرن و پلیری نمیمونه بعد 260 تا سرور ران کردن که چی الان خودم سرور دارم و خیلی وقته هست و احتمال هست سر همین موضوع دیگه سرورم رو اف کنم ولی نه تا حالا اتک دادم و نه تا حالا اسکریپتی دزدیدم و نه چیتی زدم نه هیچی ولی الان همون 260 تا سرور خیلی هاشون پابلیک دارن ران میدن و خیلی این موضوع بده اگر سازنده وی ام پی یا پشتیبانی کاری انجام نده مشکل شاید بدتر هم بشود و خیلی ها از پلتفرم برن و یا خیلی ها شاکی هم بشوند پس باید یه کاری کرد
حالا ایشالله که مشکل حل بشه به امید خدا
2 Likes
hata bardashtan foroum add dadan javab ham nemidan temp migiran ban nemidan onvagt player ha bekhater bug install foxg ban mishan peigiri ham nemikonan foxg ba internet hamrah aval nages download mishe va vagti foxg system check migire fekr mikone dary bypass migiri bara foxg banet mikone peigiri ham nemikonan kola jam kardan raftan
2 Likes
vmp vaghan pasokhgu nist engar forum aslan ahamiati nadare baraye sunset ta behtar konan vmp ro
3 Likes
fagat 5 mah aval vmp khob bod
2 Likes
دقیقا بنده هم قبول دارم vmp فقط همون اول ها خوب بود که پیگیری میکرد برای گرفتن پلیر برای لانچرش ولی الان که یکم پلیر گرفته اصلا پیگیری نمیکنه و هیچ چیزی براش اهمیت نداره ، به نظرم اگه این موضوع پیگیری نشه خیلی از پلیر ها از vmp میزنن بیرون و جذب لانچر های ایرانی دیگه میشن