دراپ اف پی اس غیرعادی

سوالات :
بازی رو از کجا دانلود کردید؟(دقت کنید بازی رو حتما باید از vmp.ir یا steam، epic games دانلود کرده باشید)

ورژن ویندوز: win 11
مشخصات سیستم:

I3 12100f

ram 16

rx580

1tb hdd

512gb ssd
فایل کرش دامپ(با کلیک کردن روی Save information موقع کرش میتونید سیو کنید):
کرش ریپورت ایدی(report IDs در صفحه کرش):

بخش مهم
مشکل شما چیست؟ بعضی جاها خیلی دراپ میشه فریم
برای رفع مشکل چه تلاش هایی کردید؟ تنظیمات گرافیک و fix ui
اسکرین شات از ارور(درصورت وجود):
چه کاری کردید که به این مشکل بر خوردید؟
در چه سروری به این مشکل خوردید؟ sunsetrp

پ.ن: والا هرکاری میکنم حتی تنظیمات گرافیکی هم میارم پایین باز نصف سیستم درگیره فریمم معمولا با وی سینک خاموش ۷۰ تا ۸۰ میده ولی یهوی میاد رو ۴۰ تا ۵۰ خیلی لگ میشه فرقی هم نداره وی سینک روشن باشه یا خاموش درهر صورت اکثرا داخل شهر خیلی لگ میده حتی وقتی دورم خلوته

هرکی راه حل بلده بگه مرسی

1 Like

manam ba rtx 4060 haminam che normal che ultra dx 11 nemidonam chera entori shode albate sunset server shologhiye

انگار هیشکی جز من و تو این مشکلو نداره

na en moshkele gta v legacye fekrknm dashtam to youtube mididam

i3 10100f ببین فرق داره سانست سرور شلوغیه برا همینم سی پی یو حرف اول میزنه وگرنه من گقبلا داشتم همین بودم الان

i5 14600k

5060 ti 16gb ram 32gb 5200hz

هیچ مشکلی ندارم

cpu 60 % dargire faghat

داش ربطی ندار سرعت تک هسته ای این سی یی یو کم هم جنین سرعت مولتی هستش برای این سرور

این سانست ماین میکنه اینجوری میشه . برای فیکس این راه حل در بخش Task Manager > Details برو و FogG.exe رو پیدا کن و روش کلیک راست کن و End Task رو بزن تا بسته بشه . اگه FoxG.exe رو لازمش داری و نمیخوای ببندیش دوباره روش کلیک راست کن و Set Priority رو بزن و روی Low قرارش بده و دوباره رو فاکس جی کلیک راست کن و اینبار set affinity رو بزن و فقط تیک CPU 3 فعال باشه و بقیه را غیر فعال کن.
حالا بعدش میری تو سرور سانست و اگه رفتی تو سرور بعدش این کاری که میگم رو انجام بده.
خب الان رفتی تو سانست و دوباره Task Manager > Details رو باز میکنی و میری vmp.exe رو پیدا میکنی و همون کاری که با فاکس جی کردی رو با vmp.exe انجام میدی.
هر سری که رفتی گیم باید اینارو انجام بدی.

موفق باشی.