با قند شکن وصل شدیم استیم اورد بالا همه سرور ها استیم هگزو میشناسه به غیر از سانست ما تو سانست هم خیلی وقته داریم پلی میدم ویندوز عوض کردم نتونستم برم داخل
وقتی استیم وصل شد سرور های رد لاین اوردلند مدوسا و الباقی میاره بالا روی سانست میزنیم استیم هگزو نمیشناسه حتی وقتی قند شکن وصله
@VMPSupport
@sajjad
ما حتی داخل سرور مدوسا اصلا نرفته بودیم برای اولین بار رفتیم استیم هم باز. استیم هکزو شناخت مشکل سانست چیه الان دقیقا ؟؟
@Hamidreza
1 Like
@VMPSupport
@Vmp_steam
@sajjad
الان ما نتمون وصله برای استیم. همه سرور ها شناخت استیم هگزو .سانست چرا ارور استیم هگز میده نمیره
@Hamidreza
برای منم استیم وصله اما ارور پیدا نکردن میده اگر میشه یه ساعت مشخصی به استیم دوباره اوکی کنید خیلی ها میخوان بیان باور کنید من همجا دارم بهتون پیام میدم که فقط بیام سانست
مشکل استیمو حل کردم با نت بین الملل با پروکسی به همه سرور ها هم وصل شدم تست کردم رفت داخل ولی سانست میگه استیم هگز پیدا نشد با اینکه استیمتون لاگین هستش و زده تو کنسول سرور اطلاعات بیشتر وجود داره و اولین بارمم نیست میام سانست چند ساله با این اکانت توشم مشکل از سانسته قابل درست کردن هستش؟
https://s8.uupload.ir/files/11_1wag.png
@sajjad
@Vmp_steam
@Hamidreza
@VMPSupport
@PaYam
چرا پاسخگو نیستید ؟؟ کی میخواید مشکل رو حل کنید
؟
الان استیم انلاینه تو همه سرور ها میشه رفت الی سانست
سانست چرا استیم هگزو نمیشناسه ما خیلی وقته سانست پلی میدیم مشکل ویندوز داشتم ویندوز عوض کردم الان استیم انلاینه همه سرور ها میره سانست ارور استیم هگز میده پیگیر باشید لطفا این موضوعو
@sajjad
@VMPSupport
@Vmp_steam
@Hamidreza
واسه منم قطعه اصلا جوابمو نمیدن @sajjad @VMPSupport @Hamidreza