اگه نمیتونی وارد بازی بشی یا ارور eac داری بیا اینجا

سلام دوستان من تا حدودی با کد نویسی اشنایی دارم و دارم تلاشم رو میکنم تا هر آپدیتی که آنتی چیت میده رو دور بزنیم و در این تاپیک که لینکش رو گذاشتم میتونین هر لحظه آپدیت های بروز رو چک کنین و بگیرین

اما این رو بدونین که فقط شما نمیتونین وارد بشین و خیلی از دوستان وارد شدن و بازی میکنن و هیچ مشکلی ندارن به همین دلیل کمپینی راه انداختم به اسم با هم بازی و تمام تلاشم رو میکنم تا همه بتونن بازی کنن

پس باز هم میگم به امید رفع شدن همه مشکلات

#ba_ham_bazi

لینکش این زیره از دست ندین

2 Likes

لینک فایل جدید هم در همین تاپیک که لینکشو دادم هست و بروز میشه

الان لینک جدید کی میاد

لینک جدید رو دیشب گذاشتم

برای مناوکیه

امیدوارم برای تو هم کار کنه

توی همون تاپیکی که گذاشتم لینکشو قرار گرفته

دمت گرم مشتی عشق منی تو آپارات چنل بزن کمپینت رو معرفی کن =)
تا جایی که میدونم اکثر کسانی که این مشکل رو دارن تمام ورژن های دستکاری شده آنتی چیت رو که توی این وضعیت قابل دانلوده تست کردن (منم همینکارو کردم)

توی چندتا فروم دیگه دیدم بعضیا میگفتن که مشکل از اپراتور نته که فکر کنم درست باشه چون بعضیا توی اصفحان با رایتل استیمشون بالا میاد؛اما تو تهران فعلا خبری نیست.

بعضیام میگفتن فقط توی مناطق و ناحیه های محدودی از شهر ها آنتی چیتشون بالا میاد.

اینم بگم رفیقم همین مشکل رو داشت و با این ورژن آنتی چیت کارش در اومد https://plasmc.ir/dns-list/#eac-go
درکل هرچیم بشه ما هواتو داریم سعی کردم هرچی میدونم رو اینجا توضیح بدم تا تاثیر گذار باشم

لطف داری داش چنل آپارات هم دارم ولی نیاز به معرفی نیست من فقط میخوام همه بتونن بازی کنن

فقط همین

همینکه همه بتونن بازی کنن کافیه

واقعیت حالم اصلا خوب نیست شرایطم هم اصلا خوب نیست

میدونم خیلی ها حالشون خوب نیست و نمیخوام حال اونا رو بد بکنم فقط میخوام وضعیت بهتر بشه

واقعیت فایده نداره من بتونم بازی کنم ولی دوستم نه

امیدوارم هرچه زودتر همه چیز اوکی بشه

ممنونم از حمایتت

#ba_ham_bazi