سلام دوستان
این تاپیک برای کسایی هست که میخان VMP رو نصب کنن ولی ارور دانلود دارن یا ارور CitizenGame.dll دارن
اگر در مورد این روش سوالی داشتید بگید اگه بدونم راهنمایی میکنم
این روش روی ویندوز 11 تست شده خودم نصب کردم و کار کرد و روی ویندوز 10 هم باید به همین صورت باشه تقریبا پس مراحل رو کامل انجام بدید و VMP بدون مشکل اجرا میشه
اولین کار اینکه
Win + R رو بزنید
بنویسید appdata
OK بزنید
وارد Roaming بشید
فولدر VMP رو اگر دارید پاک کنید
فایل های VMP رو از اینجا دانلود کنید
بعد از دانلود فولدر mahdi fosil vmp uod رو داخل همون پوشه Roaming که بالا گفتم قرار بدید
اسم فولدر رو از mahdi fosil vmp uod به VMP تغییر بدید
قسمت مهم
وارد VMP سپس VMP.app بشید و فایل VMP.ini رو باز کنید
این خط آدرس فولدر GTA رو بزارید این آدرس برای شما ممکنه متفاوت باشه پس خودتون باید عوضش کنید
مثلا
IVPath=E:\SteamLibrary\steamapps\common\Grand Theft Auto V
فایل رو سیو کنید و ببندید
برگردید به پوشه VMP و VMP.exe رو یک بار اجرا کنید
اگر ارور آنتی چیت یا همون EAC داد از این لیک EasyAntiCheat.rar (بروز شده در 13 اردیبهشت 1405) EasyAntiCheat رو دانلود کنید
داخل Roaming سپس وارد EasyAntiCheat بشید محتویاتش رو اول پاک کنید و محتواتی که دانلود کردید رو داخلش قرار بدید
سپس به فولدر VMP برگردید و دوباره VMP.exe رو اجرا کنید
برای راحتی کار یه Shortcut از فایل exe بفرستید روی دسکتاپ
slm man nemidoonam che errori migirid ke rahnamaiee konam vali mamoolan baraye anti cheat un marhale akhar ro ke goftam anjam bedid ok mishe, ya inke secure boot tu bios system faal nist
به نظر میاد برنامه EasyAntiCheat براتون نصب نیست یا درست دانلود نشده
اول داخل C:\Program Files (x86) رو چک کنید ببینید فولدر EasyAntiCheat_EOS اونجا داریید یا نه؟
دوتا فایل باید داخلش باشه
EasyAntiCheat_EOS.exe
EasyAntiCheat_EOS.sys
چیزی رو اجرا نکنید فقط چک کنید به من بگید
برای نصب دوباره
دکمه Win + R رو بزنید
appdata رو وارد کنید و OK بزنید
وارد Roaming سپس وارد VMP بشید
وارد VMP Application Data بشید
وارد EasyAntiCheat بشید
فایل EasyAntiCheat_EOS_Setup.exe رو اجرا کنید و صبر کنید تا نصب تموم شه سپس یه بار ری استارت کنید و دوباره VMP.exe رو اجرا کنید