5گیگ update storage game دانلود نمیشه کلا

در صورتی که تاپیکتون رو با فرمت زیر نسازید، تاپیک بسته و پاسخ داده نخواهد شد

برای دریافت پاسخ حتما سوالات زیر رو پر کنید و این متن و متن بالارو پاک کنید

لطفا قبل از ساخت تاپیک خود از تاپیک سوالات و مشکلات متداول دیدن کنید

سوالات :
بازی رو از کجا دانلود کردید؟از خود سایت وی ام پی(دقت کنید بازی رو حتما باید از vmp.ir یا steam، epic games دانلود کرده باشید)

ورژن ویندوز:11 pro
مشخصات سیستم:i5 12500 ram16 rtx 3050
فایل کرش دامپ(با کلیک کردن روی Save information موقع کرش میتونید سیو کنید): کرش نمیشه 5گیگ آپدیت اولیه دانلود نمیشه
کرش ریپورت ایدی(report IDs در صفحه کرش): کرش نمیشه 5گیگ آپدیت اولیه دانلود نمیشه

بخش مهم
مشکل شما چیست؟ 5گیگ آپدیت اولیه دانلود نمیشه
برای رفع مشکل چه تلاش هایی کردید؟ تغییر اینترنت
اسکرین شات از ارور(درصورت وجود):
چه کاری کردید که به این مشکل بر خوردید؟ کاری نکردم فقط امروز بازی دانلود کردم و زدم وی ام پی نصب بشه
در چه سروری به این مشکل خوردید؟ وی ام پی تو 5گیگ آپدیت اولیه می مونه وارد وی ام پی نمیشه

3 Likes

@VMPSupport man ham in moshkel ro daram rah hal chist ham bazi ro az steam entekhab kardam ham az aval az site don kardam net avaz kardam hich taghiri nakard

لطفا راهنمایی کنین @VMPSupport

اقا اپدیت داده 5گیگ

1 Like

منمممممممممممممم

@VMPSupport in 5 gig ro nmitonid to ye file bezarid ma don konim ok she moshkel ???

2 Likes

فکر کنم باید صبر کنیم نتا درست شه

برا من چند دقیقه پیش اینجوری شد بعد اینکه سانست ریستارت کرد همه exit شدیم vmp رو بستم دوباره باز کردم ازم خواست gta رو دوباره براش باز کنم بعد دوباره آپدیت اون ۵ گیگ

@VMPSupport

مشکل منم همینه لطفا سریعتر یه راه حل بدید

سلام داداش خوبی اگه راه حل پیدا کردی ترو خدا بگو ماهم این مشکل رو داریم

@VMPSupport

@VMPSupport walla har kari lazem bood kardam file ro az yeki dige gereftam dobare zadam ok nmishe nmitonid ro luncher kar konid taghir ijad konid ??? walla age to fivem in moshkel pish miomad developerash to 1 roz ok mikardan alan ma 5 roze girim hata javabe maram nmidid

2 Likes

@VMPSupport

@VMPSupport

@VMPSupport

@sajjad

داداش این باگ های چرت برت دهنمونو سرویس کرده ناموسن

اقا یه راهی بدید به جدتون

سلام عزیزم بخاطر اینترنت که ملی شده فقط سرور هارو دنلود میکنه اگر وی ام پی رو قبلا داشته باشید و دانلود کرده باشید میتونید پلی بدید