حل کامل مشکل انتی چیت و 100 درصد ارور (EAC) با توضیح کامل و به صورت ویدیو کوتاه

مرحله اول دانلود کردن فایل ذکر شده میباشد ، این فایل دارای محتوای اپدیت اخیر انتی چیت است
مرحله دوم حتما دقت کنید در تمامی مراحل انتی ویروس خودتون خاموش کرده باشید
مرحله سوم به هیچ وج استیم باز نباشد

لینک فایل اپدیت انتی چیت
EasyAntiCheat.rar - یو آپلود

به ادرس زیر مراجعه کنید
C:\Users\نام حساب شما در ویندوز\AppData\Roaming
و طبق اموزش جلو برید
لینک ویدیو اموزشی

https://cdn.imgurl.ir/uploads/v88562_2026-01-12_13-29-47.mp4

بعد از این مرحله کافی وی ام پی باز کنید بدون استیم و منتظر بمونید تا مراحل نصب و اپدیت انجام بشه
دقت کنید هیچ دی ان اس یا پروکسی روی سیستم شما نباید فعال باشه در غیر این صورت به مشکل میخورید

نکته: اگر که نسخه بازی رسمی از استیم تهیه کردید دقت کنید که این روش برای شما کار نمیکنه باید مجدد از خود سایت VMP
تمامی محتویات فایل بازی دانلود کنید

!توجه کنید
برای کسانی که مجدد مشکل دارند باید ابتدا فایل انتی چیت که داخل ادرس قبل قرار دادید رو کامل حذف کنید و طبق ویدیو زیر عمل کنید و سپس سراغ مرحله قبل برید

حالا جهت حل مشکل به ادرس محل نصب
VMP
مراجعه کنید
و طبق ویدیو انتی چیت از پوشه مربوط با دابل کلیک نصب کنید
لینک ویدیو:

https://cdn.imgurl.ir/uploads/v88562_2026-01-12_13-29-47.mp4

نکته مهم !!!
دقت کنید بعد این مرحله حتما طبق ویدیو اول محتویات اپدیت در محل زیر کپی کنید
C:\Users\نام حساب شما در ویندوز\AppData\Roaming

نکته تکمیلی ممکن برخی از شما به ادرس ذکر شده دسترسی نداشته باشید که دو علت دارد
اول- عدم دسترسی به عنوان مدیر به حساب کاربری ویندوز
که این مشکل به دلیل سطح دسترسی کم حساب ویندوز شماست که بدون مجوز
Admin
میباشد که راه حل این مشکل کافی مقداری جستجو کنید ویدیو اموزشی بسیار میباشد

دوم- پنهان بودن پوشه مربوط
که جهت حل این مشکل کافی از سربرگ بالای صفحه پوشه ها مطابق تصویر زیر تیک مورد نظر فعال کنید

https://cdn.imgurl.ir/uploads/e72474_____.jpg

هزینه آموزش ذکر صلوات برای بیماران و نیازمندان
یا حق

5 Likes

سلام من همین کار رو کردم هنوز ارور میده

1 Like

من از اپیک گیمز دارم و اینکارو انجام دادم درست شد

1 Like

خب مایی ک اورجینال داریم چیکار کنیم

الان بلند شیم 120 گیگ دانلود کنیم خب ی روش درست بدید همه بتونن استفاده کنن

من اورجینال استیم داشتم همین ارور رو داشتم رفتم آنتی چیت حذف کردم فایل جدید رو ریختم بعد درست شد درست میشه بزن من دیگ بدون مشکل وارد میشم

1 Like

دوستانی که همچنان مشکل دارند و مطمئن هستند تمامی تلاش و مراحل انجام دادند با دقت سه علت ساده دارد لطفا توجه بفرمایید

اول همه باگ خود ویندوز و ریجستری میباشد که جهت رفع این مشکل میتوانید ویندوز خودتون و ریجستری اون رو تعمیر کنید نرم افزار مختلف وجود دارد داخل سایت داخلی که همگی از اون اطلاع دارید و معتبر برسی کنید

دوم از ارائه دهنده اینترنت منطقه شماست یا به دلیل ست بودن پروکسی و دی ان اس چه بر روی سیستم شما و چه اپراتور شما و یا محدودیت های منطقه ای که لازم به توضیح نیست
راه حل پیشنهادی که ممکنه برای برخی کار کنه ، یک ارائه دهنده اینترنت دیگری امتحان کنید

در آخر دوستانی که نسخه رسمی و اورجینال بازی دارند بالاتر ذکر کردم این روش جواب نمیده ، علتش اینه که خود گیم احتمالا شمارو به سمت لانچر یکی استیم و دیگری اپیک گیمز و.. هدایت میکنه ولی دلیل بر کار نکردن این روش نیست ، چون به علت قطع بودن دسترسی شما گیم ارور فعال نبودن کلید فعال سازی میده و دوم بخاطر مشکل اخیر که سرور ها با تاییدیه استیم دارند تیم
VMP
با یک روش سعی در حل این مشکل کردن که باید لانچر استیم شما و.. بسته باشه

و بازم تکرار میکنم شما میتونید امتحان کنید بی علت تسلیم نشید ، با دقت مراحل انجام بدید

موفق باشید

احسنت ، تشکر بابت اطلاع دادن رفیق

ممنون رفیق که اطلاع دادی

سلام رفیق من بازی تازه ریختم ولی 5گیگ اول دانلود نمیشه چیکار. کنم

Khob, dadash az koja registerymo dorost konam? Videot baz nemishe. Dakhele Roaming az aval rikhtam foldero vali hamchenan error mide!

link video expire shode